Selasa, 9 Julai 2013

[ 1 RAMADHAN 1434H ] Selamat Berpuasa di bulan Ramadhan

Haii semuaaaaa ! 
lama dha budak nih tak update blog diaa kann . -_- . 
Al Maklumlah ... CALON SPM lah katakan .
huh . jadual pun dah berserabut ! otak nak fikir itu ini !
segala formula addmath , fizik , kimia , kejuruteraan .
haha ! jadual amatlah padat ! . >.< .
Huu . takpa , sekarang curik masa untuk update blog . hee .
semata - mata nak ucapkan SELAMAT BERPUASA DI BULAN RAMADHAN pada 10 JULAI 2013 bersamaan   1 RAMADHAN 1434H  untuk sahabat - sahabat emma yang disayangi yang jauh di mata , tapi tetap dekat di hati , wahh . muehehehe ~ ^_^ . emma nak ambil kesempatan nih , nak minta maaf kalau ada SALAH , tak kira lah dengan sesiapapun , mungkin ada TERsilap cakap samaada sengaja mahupun tidak sengaja . halalkan segalanya . In Shaa Allah .
Amin Ya Allah .Alhamdulillah , Allah masih mengizinkan diri ini bertemu bulan Ramadhan yang dirindui selama ini .
Alhamdulillah , Syukran Ya Allah . ^_^ .

Korang ! jangan ponteng puasa tau . jangan lupa solat terawih . baca Al - Quran , surat cinta daripada Allah . bersihkan hati . :) . kuatkan iman , jaga hati , jaga iman , jaga diri . serahkan cinta hanya pada Allah . ambillah kesempatan di bulan Ramadhan , bulan yang penuh keberkatan ini dengan meminta keampunan dosa - dosa lalu . Sesungguhnya Allah maha mengampuni hamba - hambaNya . kerana Allah sayang dengan hamba - hambaNya melebihi apapun . :) .

Tidak lupa juga pada sahabat - sahabat seangkatan yang akan menduduki SPM 2013 , ambillah kesempatan di bulan ramadhan ini untuk meminta redha Allah untuk setiap ilmu yang kita dapat . semoga dipermudahkan urusan kita di peperangan SPM kelak . In Shaa Allah . Jangan berhenti mendoakan kejayaan diri hingga ke hari peperangan nanti . jangan putus asa . Usaha LIF kejayaan . ^_^ .
Mafi Qalbi Ghairullah .  heart,valentine,love .

Assalamualaikum Warahmatullahi'Wabarakatuh .
Salam Ukhwah Fillah .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© Copyright 2013 | By Nur Ismah @ Emma Ul'Fah 2013