Rabu, 22 Mei 2013

Meet my dalton's senior !

Assalamualaikum .
you , you and you ! 
How are you today ? 
feel in good ? . Alhamdulillah . :)
Btw ., take care and have a nice day , sayang . 

Mm . todayy ., emma mahu cerita pasal senior SMKG yang emma jumpa ! . hehe . emma tak boleh bagitahu orang tu siapa ., but she is a girl okay . jangan salah faham sudah la aa . emma bukan jumpa face to face dengan dia . emma jumpa kat facebook je . hehe ~ 

Seriously ., emma tak sangka ada senior dari SMKG berjaya ke menara gading . Kakak tu student dekat semenanjung dalam bidang kejururawatan . erghh ! ., emma cerita bukan untuk mengata erkk . jangan salah faham . emma jealous kay jealous . emma nak juga sambung belajar jauh - jauh ~ :'/ 

Emma bangga sangat dengan kakak ni , sebab dia mampu berubah bila sampai ke kolej tu . emma respect ar dengan dia and without her known ., im actually anggap dia macam kakak emma sendiri . :) . Emma respect bila kakak ni pakai purdah . itu adalah impian emma selama ni . :') . i want to wear purdah like her ~ 

Selang seminggu or sebulan emma akan IM kakak nih dan bertanya khabar and only Allah know the happiness in my heart . Emma sayang kakak tu ~ ! . 

PESANAN UNTUK KAKAK TU : 
Suatu hari nanti emma nak jadi macam kakak ! :') . 

Thanks read . Salam Ukhwah Fillah . 
Assalamualaikum . 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© Copyright 2013 | By Nur Ismah @ Emma Ul'Fah 2013