Jumaat, 26 Julai 2013

Maaf . anda tidak terpilih mengikuti PLKN siri pertama sesi 2014



Haii . haii readers . 
Hee . sihat ? Alhamdulillah . 
Have you read the title above ? . 
Whoaahh . im happy now ! ^^ . 

Sebelum nih , tertanya - tanya , "dapat ke tidak PLKN ?" huh . takut . apa yang hendak ditakutkan ? haha . emma pun tak tau . dalam bayangan emma , "erkkk , tak mau lha masuk PLKN . merangkak bawa dawai , panjat dinding . manalah emma tau semua tu" .  takut DIMARAH sebenarnya . hee . kalau tak pandai semua tu , nanti kena marah macam mana ? . haha . emma ni tak suka kena marah . tak biasa kena marah . manja ? haha . tidak juga . orang takut marah emma sebab suka nangis . cengeng . *Menyampah kan ?* ==" .

Boleh marah budak emma ni dengan satu syarat .... jangan didepan orang ramai . confirm nangis punyalah . ;) .
Pagi tadi , emma bangun dan check FB , riuh tentang PLKN . tangan emma mula rasa sejukk . menggeletar . lepas tu , emma check lha kononnya di web PLKN tu . masukkan no kp dan ....
"Maaf , anda tidak terpilih mengikuti PLKN siri pertama pada sesi 2014" 
Alhamdulillah . Alhamdulillah . Alhamdulillah Ya Allah . huu . kawan - kawan cakap wajib ikut PLKN 2014 . lepastu tambah 6 bulan kem . tapi , itu semua belum ditentukan oleh pihak berkuasa .

Emma  dah rancang dah kalau ada PLKN , emma dapat kenalan baru dari serata Malaysia , dapat menimba ilmu lebih banyak . wahh . hee . kalau tidak terpilih , emma mahu fokus sambung belajar Al - Quran . hee . In Shaa Allah . ^^ .

Salam'Alaik . :) 

Form 5 2013 yang belum check list dalam PLKN bolehlah check di sini -> PLKN 2014 . 



0 5 000 KOMEN DI SINI:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© Copyright 2013 | By Nur Ismah @ Emma Ul'Fah 2013